Miko Cafe

In viziunea noastra, un restaurant perfect este acel loc in care petreci timp de calitate cu persoanele dragi bucurandu-te de un mediu ambiant cat mai placut. Dorinta noastra de a atinge perfectiunea a facut din Miko Cafe un loc special pentru noi si pentru clientii nostri.

Am ales cu atentie fiecare ingredient din preparatele noastre pentru a va rasfata cu cele mai rafinate bucate. Totodata am fost foarte atenti la retetele preparatelor alese deoarece Miko Cafe este locul unde gastronomia intalneste sanatatea.

a

Cu o experienta de peste 12 ani, conceptul Miko aduce pentru dumneavoastra restaurantul Miko Palace Café, nascut din dorinta de a oferi clientilor preparate delicioase si sanatoase. Oferim posibilitatea de a personaliza meniurile in functie de dorintele si preferintele clientilor.

Miko Palace Café este o locatie unica si inedita in care te poti bucura de o atmosfera uimitoare, intr-o ambianta excelenta. Localul ofera un mediu intim si placut, folosind elemente vintage si moderne.

Deviza noastra este de a slabi si a te mentine in forma, mancand. Oferim preparate sanatoase din bucatariile italiane, franceze si asiatice, preparand mancaruri gustoase sub indrumarea medicilor nutritionisti.